2013-01-31 08:23:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - jó irányba haladnak a dolgai

Napi horoszkóp január 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Önnek úgy látszik nem elég semmi tapasztalat: most megint belement egy kétesélyes kapcsolatba. Persze sok múlik azon is, hogy mit akar: ha csak kalandot, akkor képes élvezni is azt. De ha komolyabbat, akkor biztos a kudarc.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kissé elhanyagolja a kedvesét, és a házitündéri tevékenysége is lanyhul. Pedig legalább az egyikben újra brillíroznia kellene. Ha valami elromlott az otthonában, az ebben segítségére is lehet valami megmagyarázhatatlan módon.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a szokásosnál is többet és jobban dolgozik, és ez nem arat osztatlan lelkesedést a kollégái körében. A tevékenysége ugyanis azzal jár, hogy nekik is többet kell dolgozniuk. Azonban önt ez a rosszindulat ne zavarja.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Már a jövőjét tervezgeti, annyira nyeregben érzi magát bizonyos ügyekben. Vannak azonban apró hiányosságok, amiket el kell rendeznie, ha valóban a pénzügyi stabilitásra törekszik. Ne hunyjon szemet felettük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jobban oda kellene figyelnie az egészségére! Azok a változások, amelyeket most vezet be az életmódjába maradandó nyomot hagynak a szervezetén. Pozitív és negatív értelemben egyaránt. Csak önön múlik, hogy milyenné lesz a teste!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Túl sokat aggodalmaskodik egy megbeszélés miatt, és ezért történhet, hogy esetleg meg sem hallja, hogy a partnere valójában mit mond, annyira a saját koncepcióin jár az esze. Legyen nyitottabb, és bizakodóbb! Szerencsésebb lesz!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön tudja a legjobban, hogy semmi sem lehetetlen! Néha azonban változtatni kell az úton, amely hozzá vezet. Ha hiába próbál meg árkot ugrani, építsen hidat. Ön ebben mester! És a kerülőutakat sem kell megvetnie egészen.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A telet talán senki nem érzi annyira hosszúnak, mint épp ön: a lelkierejét megviseli a hosszúra nyúló hideg, sötét téli időjárás. Kényeztesse magát kissé a nappal, vagy legalább annak pótszereivel: szolárium, szauna, meleg italo

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napot inkább szentelje a könnyedebb dolgoknak, mintsem az elmélyült munkálkodásnak. A partneri kapcsolatok ápolásával, tárgyalásokkal ma többre mehet, mint a papírokkal, tárgyakkal, kézi munkákkal. Ma ne törekedjen azonnali haszonra!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Válogatás és meggondolás nélkül kritizálja ma azokat, akik csak az ön közelébe kerülnek. Jobb lenne pedig meggondolnia, hogy kinek mit is mond, és főleg, hogy kiről. Azzal ön sem jár jól, ha mindenkit elriaszt magától. Mondjon jót!

 

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Tovább nem kerülhet el egy kissé kínosnak ígérkező beszélgetést a főnökével. Ha azonban belevág, már könnyen nyeregbe kerülhet, és a végén még ön lesz az, aki a beszélgetés fonalát irányítani fogja. Higgyen magában, ez az első!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Összeköltözés, vagy lakásvásárlás, mindenképpen valamilyen ingatlan üggyel kapcsolatos dolog köti le ma minden gondolatát. Jó irányban haladnak a dolgai. De azért a barátairól sem szabad megfeledkeznie, ezt sohase feledje el!

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: